Policijskoj upravi brodsko-posavskoj dodijeljeno Županijsko javno priznanje

  • Slika /PU_BP/Ostalo 2019/Plaketa1.JPG
  • Slika

Među nagrađenim pojedincima i pravnim osobama, našla se i Policijska uprava brodsko-posavska, a Plaketa je svečano uručena načelniku Antunu Valiću.

Foto: Brodsko-posavska županija

Županijska skupština Brodsko-posavske županije donijela je Odluku o dodjeli županijskih javnih priznanja u 2021. godini. Tako se među nagrađenim pojedincima i pravnim osobama, našla i Policijska uprava brodsko-posavska.

U Velikoj vijećnici Županijske uprave, dana 17. prosinca, predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić i župan Danijel Marušić, svečano su uručili Plaketu Brodsko-posavske županije Policijskoj upravi brodsko-posavskoj koju je primio načelnik policijske uprave Antun Valić.

Plaketa je dodijeljena policijskoj upravi za izniman doprinos i nesebično zalaganje u zajedničkoj borbi protiv bolesti COVID-19, rješavanje problema s „migrantskom krizom“, obavljanje svih aktivnosti i zadaća u interesu zaštite građana Republike Hrvatske i njihove imovine, uspješnog rada na poslovima sigurnosti u prometu, te neprekidne borbe protiv općeg kriminaliteta.

Stranica