Policijski službenici PU brodsko-posavske osvojili drugo mjesto

  • Slika /PU_BP/Sport/PU B-P.jpg
  • Slika

U pojedinačnom natjecanju u polumaratonu za muškarce, drugo mjesto osvojio je Krešimir Šimić, kao i ekipa u sastavu Ivica Ostrun, Krešimir Šimić, Goran Rosić i Mladen Matijević

Foto: PU brodsko-posavska, PA

Da u policijskim redovima ima uspješnih trkača, između ostalih potvrđuje i plasman policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske na ovogodišnjem 6. Zagrebačkom proljetnom polumaratonu – ZAGREB21.

Atletska cestovna utrka sa startom i ciljem ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, održana je prošli vikend u tri kategorije: polumaraton (21 km), utrka na 5 km i štafeta (21 km) s po četiri člana tima.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske: Ivica Ostrun (Služba za granicu), Krešimir Šimić (Interventna jedinica policije Slavonski Brod), Goran Rosić (Postaja granične policije Stara Gradiška) i Mladen Matijević (Postaja granične policije Vrpolje), kao ekipa u polumaratonu, osvojili su drugo mjesto.

U pojedinačnom natjecanju u polumaratonu za muškarce, također drugo mjesto osvojio je Krešimir Šimić.

Za pripadnike MUP-a utrka je imala i humanitarni karakter jer će uplaćene kotizacije biti donirane Zakladi policijske solidarnosti, koja pruža potporu i pomoć policijskim službenicima i članovima njihove najuže obitelji.

Stranica