Policijski službenici na Korzu upriličili prezentaciju opreme, vozila i tehnike

  • Slika /PU_BP/2023/Dan policije2023/Prezentacija1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Građani su na gradskom Korzu u Slavonskom Brodu imali priliku pogledati atraktivnu prezentaciju policijske opreme, vozila i tehnike te je pritom ostvarena interaktivna komunikacija policije i građana

Foto: PU brodsko-posavska

U povodu obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihaela, Policijska uprava brodsko-posavska je upriličila svečani program dana 26. rujna (Vijest: Policijska uprava brodsko-posavska obilježila Dan policije) u sklopu kojega je polaganjem vijenca i paljenjem svijeća ispred spomen obilježja odana počast poginulim i stradalim policijskim službenicima u Domovinskom ratu.

Načelnik policijske uprave je u sklopu svečanog programa uručio 13 zahvalnica građanima i institucijama za izuzetnu građansku hrabrost i solidarnost, pomoć drugima i policiji, te 28 pohvalnica policijskim službenicima i djelatnicima policijske uprava za izuzetno zalaganje i rad na poslovima u sklopu svog radnog mjesta.

Također su prethodno organizirana i provedena sportska natjecanja u raznim disciplinama (kuglanje, streljaštvo, mali nogomet), a najbolji su primili zaslužena priznanja.

Na sam Dan policije, 29. rujna, u vremenu od 10. do 12 sati, građani su na gradskom Korzu u Slavonskom Brodu imali priliku pogledati atraktivnu prezentaciju policijske opreme, vozila i tehnike te je pritom ostvarena interaktivna komunikacija policije i građana. I ovo je jedan od načina približavanja građanima, jačanja suradnje i međusobnog povjerenja.

Stranica