Policijski službenici dio "Čarolije mazatorskog svijeta"

  • Slika /PU_BP/Čarolije mazatorskog svijeta15.2.2020/Foto-S.Kavka.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

I policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, između ostalih trkača pokazali su se u drugačijem svijetlu

Foto: Srećko Kavka i Radio Laganini FM92 Brod

Da se ispod plave policijske odore ne kriju samo strogi policajci, već i umjetničke duše te skriveni talenti, potvrđuje i nedavno održana večer pod nazivom „Čarolije mazatorskog svijeta“ u organizaciji Ultramaraton kluba Mazator, koji okuplja šaroliko društvo povezano trkačkim nitima, a čije zajedništvo tvori jednu od najpozitivnijih priča u Slavonskom Brodu.

Da je spomenuti klub rasadnik ideja i projekata dokazali su 15. veljače, kada su u suradnji s Gradskom knjižnicom Slavonski Brod, organizirali glazbeno – literarnu večer, kreiranu od izložbe slika, projekcije fotografija, poezije, sviranja i pjevanja, a svi ti talenti su se skrivali u trkačima.

U tom šarolikom društvu, među trkačima – izvođačima nalaze se i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, a između ostalih Krešimir Šimić, koji je ujedno pokazao i umijeće voditelja. Krešimir ima već objavljenu zbirku pjesama „Suze moje duše“, no dobar dio njegovih stihova i pjesama nije objavljen.

Među neobjavljenima su i sjajne Krešimirove pjesme pod nazivom „Memento snova“ i „Hrabar i lud“, koje je interpretirala Kata Nujić, kao i dvije svoje pjesme pod nazivom „San“ i „Prošlost“.
Večeri „Čarolija mazatorskog svijeta“ prisustvovali su načelnik policijske uprave Antun Valić i zamjenik načelnika Ivica Kovačević.

Priopćenja