Policiji predao 3 ručne bombe

Slika PU_BP/Bombe-ručne.jpg

Dana 13. travnja 2018. godine u 08,15 sati u policijsku postaju Nova Gradiška pristupio je savjesni 44-godišnji građanin te je dragovoljno predao dvije ručne bombe „M75“ i jednu „M52“, koje je pronašao prilikom čišćenja gospodarske zgrade. Bombe je preuzeo i zbrinuo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. Policija podsjeća građane, da je i dalje aktualna Akcija „Manje oružja-manje tragedija“ u okviru koje građani mogu policiji dragovoljno predati oružje, minsko eksplozijska sredstva i streljivo, koje ilegalno posjeduju, bez straha da će biti kažnjeni. Potrebno je samo pozvati policiju na broj telefona 192, a više detalja o akciji može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 13. travnja 2018. godine u  08,15 sati u policijsku postaju Nova Gradiška pristupio  je savjesni 44-godišnji građanin te je dragovoljno predao  dvije ručne bombe „M75“ i jednu „M52“,  koje je pronašao prilikom čišćenja gospodarske zgrade. Bombe je preuzeo i zbrinuo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Policija podsjeća građane, da je i dalje aktualna Akcija „Manje oružja-manje tragedija“ u okviru koje građani mogu policiji dragovoljno predati oružje, minsko eksplozijska sredstva i streljivo, koje ilegalno posjeduju, bez straha da će biti kažnjeni. Potrebno je samo pozvati policiju na broj telefona 192, a više detalja o akciji može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.



Stranica