Policija za vikend uhvatila nekoliko alkoholiziranih vozača s više od 1 promil alkohola u organizmu

Slika /PU_BP/Promet/promet1.jpg

Nesavjesni vozač je vozio nepropisnom brzinom, nije koristio sigurnosni pojas, nepropisno se prestrojavao i imao je 1,4 promila alkohola u organizmu

U petak (6. rujna), u 20.50 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod zaustavili su traktor kojim je upravljao  39-godišnji vozač prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Policajci su alko-testom vozaču traktora utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,67 promila, nakon čega su ga isključili iz prometa i doveli u prostorije Policijske postaje te zadržali do otriježnjenja, a protiv njega podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Jučer (8.rujna), oko 3.45 sati, u Osječkoj ulici, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su zbog prekoračenja brzine i nepropisnog prestrojavanja zaustavili osobni automobil slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 25-godišnjak. Nadalje policajci su utvrdili da vozač za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, a alko-testom mu je utvrđena i koncentracija alkohola u organizmu od 1,4 promila. Policijski službenici su alkoholiziranog vozača isključili iz prometa i doveli u Postaju prometne policije Slavonski Brod gdje je zadržan do otrježnjenja, a protiv njega podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica