Policija za krađe sumnjiči tri osobe

Slika PU_BP/IMG_1867.jpg-uhićenxx.jpg

Foto: PU brodsko-posavska

Operativnim radom policijskih službenika i dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca u dobi od 45 i 31, te 53-godišnjom ženom, riješena su četiri kaznena djela krađe. Ovim kaznenim djelima, vlasnici su oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Dva kaznena djela krađe, dogodila su se u Slavonskom Brodu, u Splavarskoj ulici, na sportsko rekreacionom centru Poloj, za koja je osumnjičen 31-godišnjak. Naime, policija sumnjiči 31-godišnjaka da je u dva navrata, dana 23. svibnja i dana 23. srpnja, otuđio ruksak, sportsku torbu, mobitele, novac i druge osobne predmete, oštetivši tri osobe (36-godišnjakinju, 16-godišnjaka i 17-godišnjaka) za više tisuća kuna.

U trećem slučaju, policija sumnjiči 45-godišnjaka da je, dana 23. svibnja, u Slavonskom Brodu, u naselju Slavonija, nakon što je 23-godišnjakinja izvršila transakciju na bankomatu, zaboravivši karticu, podigao maksimalan iznos do dozvoljenog minusa (više stotina kuna).

U vezi četvrtog slučaja počinjenja kaznenog djela krađe, policijski službenici su provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdili da je 53-godišnjakinja počinila kazneno djelo krađe. Dakle, osumnjičena je u vremenu od 15. studenog prošle godine do 8. lipnja ove godine, u Slavonskom Brodu, iz stana u vlasništvu 62-godišnjakinje, otuđila veću količinu nakita i mobitel. Materijalna šteta bez stručne procjene iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici su pronašli dio otuđenih predmeta, koje će vratiti oštećenima, a protiv osumnjičenika dostavljaju posebno izvješće općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica