Policija uhvatila alkoholiziranog vozača koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole

Slika /PU_BP/Brzine.nadzorGl.JPG

Na području Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici će tijekom vikenda, ali i tijekom sljedećeg tjedna, intenzivno provoditi preventivno-represivne akcije

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, jučer (20.lipnja), oko 15.20 sati, u Gornjoj Vrbi, pojačano nadzirući promet, zaustavili su osobni automobil kojim je bez vozačke dozvole upravljao 43-godišnjak, a kojem su policajci alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,8 promila. Alkoholizirani vozač je doveden u policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja, a policija protiv 43-godišnjeg vozača podnosi odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Alkoholizirani i nesavjesni vozači - opasnost na cesti

Na području Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici će tijekom vikenda, ali i tijekom sljedećeg tjedna, intenzivno provoditi preventivno-represivne akcije, koristeći svu raspoloživu opremu i uređaje za nadzor cestovnog prometa, čime žele utjecati na svijest nesavjesnih vozača i takvim akcijama spriječiti recidiviste tj. ponavljače najtežih prometnih prekršaja da ugrožavaju sigurnost drugih sudionika u prometu na prometnicama koje nadziru policajci Policijske uprave brodsko-posavske.

Stranica