Policija nastavlja s nadzorima u Naselju Andrije Hebrang

Slika /PU_BP/2024/1718605576925.jpg

Vozila su podvrgnuta izvanrednom tehničkom pregledu, te je kod sedam vozila (pet osobnih automobila i dva motocikla) utvrđena tehnička neispravnost

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici nastavljaju i dalje pojačano nadzirati područje Slavonskog Broda koja su detektirali kao češća okupljališta mladih, a poglavito lokacije na koje su prethodno svojim dojavama ukazivali građani.

Dakle, i ovaj vikend (14./15. lipnja) u noćnim satima (kao i prethodni vikend kada je utvrđeno više prekršaja), između ostalih lokacija, nadzore su proveli na parkirališnom prostoru u Naselju Andrije Hebrang u blizini Ekonomsko-birotehničke škole.

Pritom je kontrolirano više desetaka osoba i vozila (osobnih automobila i motocikala). Vozila su podvrgnuta izvanrednom tehničkom pregledu, te je kod sedam vozila (pet osobnih automobila i dva motocikla) utvrđena tehnička neispravnost.

Uz navedene prekršaje tehničke neispravnosti utvrđeni su i drugi prekršaji (prekršaji ne zaustavljanja vozila na znak crvenog svjetla, prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, prekršaj nepropisnog pretjecanja i obilaženja) za koje su vlasnici sukladno zakonu sankcionirani.

Policijski službenici nastavljaju u kontinuitetu i dalje sa pojačanim nadzorima, a posebice lokacija na kojima se učestalo okuplja veći broj osoba i vozila.
 

Stranica