Policajci uspješni u razriješenju kaznenih djela

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Ovim djelima je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna

Policijski službenici Policijskih postaja Slavonski Brod i Đakovo, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom i 16-godišnjim maloljetnikom s područja općine Podgorač, na okolnosti počinjenja kaznenih djela teške krađe i kaznenih djela krađe.
Provedenim istraživanjem su utvrdili da su osumnjičeni tijekom svibnja, lipnja i srpnja ove godine, na području  Migalovaca, iz rezervoara za gorivo radnih strojeva otuđili pogonsko gorivo. Ovim djelima je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su, također, dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 21 i 29 godina. Pritom su utvrdili da su osumnjičeni, 3. kolovoza oko 17 sati, u Slavonskom Brodu u Zagrebačkoj ulici, s prodajnog pulta otuđili mobilni uređaj vlasništvo 63-godišnjakinje.
Policijski službenici protiv počinitelja dostavljaju posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu kao dopunu kaznene prijave, za maloljetnog počinitelja i posebno izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb.

Foto: ilustracija

Stranica