Pod utjecajem alkohola remetili javni red i mir

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija1.jpg

Mladići drsko narušavali javni red i mir

U nedjelju (17. svibnja), noćnim satima, u Okučanima, unutar ugostiteljskog objekta, 21-godišnjak i 25-godišnjak remetili su javni red i mir vikom i galamom, te razbijanjem čaša i izloga ugostiteljskog objekta.

Na mjesto prekršaja su pristupili policijski službenici, koji su alkotestom utvrdili da su počinitelji prekršaja pod utjecajem alkohola. Kod 21-godišnjaka je utvrđena koncentracija od 1,52 promila, a kod 25-godišnjaka je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,82 promila.
Razbijanjem čaša, 21-godišnji hrvatski državljanin, zadobio je lakšu tjelesnu ozljedu šake. Počinitelji prekršaja su dovedeni u prostorije policijske postaje, gdje su zadržani do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Policijski službenici zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, te su i upoznali oštećenog vlasnika s pravom pokretanja kaznenog progona zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

FOTO: PU brodsko-posavska
 

Stranica