Počinitelji prekršajno sankcionirani

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici su 32-godišnjakinji uručili osobne podatke 49-godišnjaka, poradi eventualnog pokretanja privatne tužbe, dok su protiv oba sudionika događaja podnijeli Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje, vezano uz događaj od 25. siječnja i nesuglasica između zaposlenika. Policija je utvrdila da su 49-godišnjak i 32-godišnjakinja narušavali javni red i mir, odnosno da su došli u verbalni sukob vrijeđajući se međusobno riječima, da bi 49-godišnjak potom i tjelesno nasrnuo na 32-godišnjakinju, koja je zadobila lakše tjelesne ozljede.
Policijski službenici su 32-godišnjakinji uručili osobne podatke 49-godišnjaka, poradi eventualnog pokretanja privatne tužbe, dok su protiv oba sudionika događaja podnijeli Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Stranica