Počinitelj iskoristio neopreznost 29-godišnjakinje, koja je ostavila ključ u vozilu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija1.JPG

Protiv počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“, a 29-godišnjakinja je sankcionirana za počinjeni prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje nad 21-godišnjakom utvrđeno je da je isti 30. kolovoza u Tomici iskoristio nepažnju 29-godišnjakinje, te ušao u otključani automobil (u kojem se nalazio ključ od vozila), a kojim je prethodno upravljala 29-godišnjakinja, te se odvezao u nepoznatom smjeru.
Brzom reakcijom policijskih službenika, nakon 15 minuta je pronađeno vozilo, kao i 21-godišnji počinitelj koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,70 promila.

Protiv počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“, a 29-godišnjakinja je sankcionirana za počinjeni prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Policijska uprava brodsko-posavska podsjeća na događaj od 23. kolovoza, te podsjećamo da su vozači dužni prije nego što napuste vozilo poduzeti sve mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta na kojem je ostavljeno ili da ga neovlaštene osobe stave u pokret (isključiti rad motora, zatvoriti prozore, zaključati vozilo i ključeve uzet sa sobom i slično).

 

Stranica