Počinio kazneno djelo i prekršaj, priveden u policijsku postaju

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici su 24-godišnjaka uhitili i priveli u policijsku postaju, gdje je alkotestom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,56 promila 

Foto: ilustracija

U Slavonskom Brodu, u Ulici Petra Svačića, dana 24. lipnja, oko 23.30 sati, javni red i mir je narušavao 24-godišnjak, koji je bez posebnog povoda u alkoholiziranom stanju fizički napao i naguravao 35-godišnjaka, nakon čega su obojica pali na tlo. Također je 24-godišnjak nogom udario i oštetio metalni ormarić (plinsko brojilo) i staklo na istom.

Policijski službenici su 24-godišnjaka uhitili i priveli u policijsku postaju, gdje je alkotestom u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,56 promila. Također su ga pregledali liječnici koji su konstatirali da je sposoban za daljnji postupak i zadržavanje u prostorijama policije.

Protiv 24-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je odgovorna osoba oštećene tvrtke upućena na dostavu odštetnog zahtjeva u vezi kaznenog djela Oštećenja tuđe stvari. 
 

Stranica