Počinili tri krađe i jednu tešku krađu

Slika PU_BP/krim policija II.png

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad dvije muške osobe u dobi od 32 i 26 godina iz Slavonskog Broda policijski službenici su riješili tri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe (provaljivanjem).

Oba muškarca su osumnjičena da su krajem mjeseca kolovoza počinili kazneno djelo teške krađe, kada je provaljeno u jednu tvrtku u Slavonskom Brodu iz koje su otuđene plinske boce. Također ih se sumnjiči da su početkom kolovoza u Slavonskom Brodu u ulici Andrije štampara otuđili jedan bicikli, vlasništvo 28-godišnjaka iz Slavonskog Broda.

Mlađi, 26-godišnji muškarac se sumnjiči da je sam počinio dva kaznena djela krađe kada je 10 rujna iz dvije bolesničke sobe jednog Odjela, Opće bolnice u Slavonskom Brodu u jednom slučaju 76-godišnjaku s područja Zagreba otuđio torbicu s novcem, dokumentima i jednim foto-aparatom, a u drugom slučaju 49-godišnjoj ženi iz Slavonskog Broda jedan mobitel. Ukradeni predmeti (osim novca) iz ove dvije krađe su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

Zbog kaznenog djela teške krađe policija će protiv oba muškarca dostaviti Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave, a zbog počinjenih krađa biti će oštećenim osobama dostavljeni osobni podaci počinitelja radi mogućeg pokretanja privatne tužbe.  



Stranica