Otuđeni automobili pronađeni i vraćeni vlasnicima

Slika PU_BP/Uhićen-1.jpg

U vremenu od 14. do 17. lipnja, u Slavonskom Brodu su evidentirana tri slučaja otuđenja osobnih automobila, koje su vlasnici ostavili otključane i sa ključevima u kontakt bravicama. Vozila su pronađena i vraćena vlasnicima. Dva osobna automobila Chevrolet (otuđen 14. lipnja, oko  

Foto: PU brodsko-posavska

U vremenu od 14. do 17. lipnja, u Slavonskom Brodu su evidentirana tri slučaja otuđenja osobnih automobila, koje su vlasnici ostavili otključane i sa ključevima u kontakt bravicama. Vozila su pronađena i vraćena vlasnicima. Dva osobna automobila Chevrolet (otuđen 14. lipnja, oko 22 sata) i Renault (otuđen dana 16. lipnja, oko 15.50 sati), otuđena su sa parkirališta u Štamparevoj ulici, u Slavonskom Brodu. Chevrolet je pronađen sutradan u Brkića putu, a Renault istoga dana u Svačićevoj ulici, u Slavonskom Brodu.  Dana 17. lipnja, u Slavonskom Brodu na Trgu Sv. Antuna, u vremenu od 9.30 do 10 sati, otuđen je osobni automobil Golf, kojeg je vlasnica pronašla oko 12 sati, na istom mjestu na kojem ga je i ostavila parkiranog, također otključanog sa ključevima u kontakt bravici.

Policijski službenici nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 44-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u počinjenje  (u sva slučaja) kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Protiv 58-godišnjaka, 20-godišnjaka i 24-godišnjakinje, policija podnosi prekršajne prijave, odnosno upozorenje Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pogledajte informaciju: Osumnjičeni za krađu vozila.



Stranica