Otkriveni počinitelji krađe iz trgovine i krađe motocikla

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/default-news-image.jpg

Policijski službenici su motocikl vratili vlasniku te protiv navedene dvojice dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, kazneno su sankcionirali tri osobe zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađe.

Naime, policija sumnjiči žensku osobu (rođ. 1978.) da je dana 22. veljače, u poslijepodnevnim satima, iz trgovine na području Slavonskog Broda sa prodajnih polica otuđila električnu sjeckalicu za povrće i udaljila se pored blagajne ne plativši isto. Policijski službenici su odgovornoj osobi pravne osobe uručili potrebite podatke radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Dana 17. lipnja, zaprimljena je dojava u vezi krađe motocikla, oko 2 sata, na području Općine Garčin. Policijski službenici su ubrzo na području Trnjana uočili počinitelja, koji je ugledavši policiju odbacio motocikl i udaljio se u nepoznatom smjeru, no ubrzo je pronađen. Utvrđeno je da se radi o mlađoj muškoj osobi, koja je motocikl otuđila iz otključane šupe u dvorištu obiteljske kuće (vlasništvo 43-godišnjaka). U vezu s počinjenjem kaznenog djela Krađe dovodi se još jedna mlađa osoba.
Policijski službenici su motocikl vratili vlasniku te protiv navedene dvojice dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

Stranica