Otkriveni i uhićeni dileri

Slika /PU_BP/2023/Droga2023/droga Marihuana.jpg

Policija sumnjiči 19-godišnjaka i 20-godišnjaka da su 800 grama droge marihuane u obiteljskoj kući, skrivali, vagali i pakirali u paketiće te neovlašteno prodavali osobama na području Nove Gradiške i okolice

Foto: PU brodsko-posavska

Obavljajući aktivnosti suzbijanja zlouporabe droga jučer su policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske, proveli kriminalističko istraživanje nad dvije osobe u dobi od 19 i 20 zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, policija sumnjiči 19-godišnjaka da je tijekom travnja i svibnja ove godine od nepoznate osobe, na području Zagreba nabavio 800 grama droge marihuane. Potom su 19-godišnjak i 20-godišnjak navedenu drogu u obiteljskoj kući na području Nove Gradiške, skrivali, vagali i pakirali u paketiće te neovlašteno prodavali osobama na području Nove Gradiške i okolice.

U sklopu kriminalističkog istraživanja od 20-godišnjaka je oduzeto 302,70 grama droge marihuane, dok je od 19-godišnjaka oduzeto 16,75 grama droge marihuane, te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Policijski službenici protiv dvojice osumnjičenih podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica