Otkrivena još jedna putna isprava

Slika /PU_BP/Granica2021/gpSB.1jpg.jpg

Policijski službenici su 26-godišnjaka kazneno prijavili Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave

Foto: ilustracija

Nakon otkrivanja krivotvorene isprave na graničnom prijelazu Stara Gradiška Granični policajci otkrili krivotvorenu putovnicu Islamskih Emirata Afganistana, policijski službenici su na istom graničnom prijelazu, dana 8. srpnja, u poslijepodnevnim satima, otkrili još jednu krivotvorenu putnu ispravu.

Naime, na ulazu u Republiku Hrvatsku, 26-godišnji putnik u osobnom automobilu talijanskih nacionalnih registracijskih oznaka, policijskim službenicima je na uvid dao afganistansku putnu ispravu te dozvolu boravka Republike Italije za koju su policajci izrazili sumnju u vjerodostojnost.
Daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja policijskih službenika te je utvrđeno da je afganistanska putna isprava krivotvorena.

Policijski službenici su 26-godišnjaka kazneno prijavili Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave.
 

Stranica