Osumnjičeni za prijevaru putem interneta

Slika PU_BP/Mobitel i sat.jpg

Foto: Ilustracija

Nakon prijave kaznenog djela prijevare, koje je policiji prijavila mlađa ženska osoba iz Slavonskog Broda 20. lipnja ove godine, policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje, kojim su za ovo kazneno djelo osumnjičene dvije osobe sa područja Koprivnice.

Žena u dobi od 35 godina i muškarac od 27-godina osumnjičeni su za kazneno djelo prijevare jer su na internetskim stranicama objavili oglas o prodaji mobitela zbog kojeg ih je početkom lipnja kontaktirala oštećena, koja je nakon telefonskog razgovora sa 27-godišnjakom na njegovo traženje uplatila novčani iznos za mobitel na račun i ime 35-godišnjakinje. Mobitel su joj po uplati trebali dostaviti poštom što se nije desilo pa je djevojka ponovno zvala broj s oglasa nakon čega joj je poštom dostavljen mobitel sasvim drugog modela i puno manje vrijednosti.

Policija će protiv osumnjičene žene i muškarca Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave za kazneno djelo prijevare. 



Stranica