Osumnjičen za provalu u sportski klub

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/krim.jpg

Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

U Policijskoj postaji Nova Gradiška, jučer je dovršeno još jedno kriminalističko istraživanje kojim je potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Za ovo kazneno djelo policija sumnjiči 35-godišnjaka. Utvrđeno je da je isti, dana 29./30. travnja, tijekom noći, na području Nove Gradiške, razbio staklo na prozoru sportskog kluba te ušao u unutrašnjost. Pritom je nasilno otvorio vrata jedne prostorije iz koje je otuđio kutiju sa više desetaka eura te 40 komada pića. Nakon toga je nasilno otvorio još dvoja vrata te je u prostorijama ispreturao stvari, a iz kojih nije ništa otuđio.

Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Dostavljamo poveznicu na prethodno objavljenu vijest: Otkriveni počinitelji kaznenih djela, a otuđeni predmeti vraćeni vlasniku.

Stranica