Osumnjičen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Slika /PU_BP/Droga2019/amfetamin-vaga.jpg

Policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja od 21-godišnjaka oduzeli 67,99 grama droge marihuane koju je namjeravao prodati

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Osumnjičeni je u ožujku 2022. godine, na području Zagreba (za više tisuća kuna) od nepoznate osobe kupio 201 gram droge marihuane s ciljem daljnje prodaje na području Nove Gradiške, koju su policijski službenici oduzeli od 23-godišnjaka. Informacija objavljena, 11. ožujka 2022. godine na web stranici Policijske uprave brodsko-posavske, pod naslovom: „U vozilu kojim je upravljao imao 201 gram marihuane“.

Nadalje je utvrđeno, da je 21-godišnjak, krajem travnja ove godine, za nekoliko tisuća kuna prodao 30 grama droge marihuane 19-godišnjaku, od kojega su policijski službenici drogu oduzeli 29. travnja. Informacija objavljena 30. travnja na web stranici policijske uprave pod naslovom: „Okučanski policajci kod dvojice 19-godišnjaka pronašli i oduzeli drogu amfetamin, marihuanu i GHB“.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su jučer od 21-godišnjaka, oduzeli 67,99 grama droge marihuane, koju je namjeravao prodati. Također su oduzeli i digitalnu vagu s tragovima droge, te ostale predmete u vezi sa počinjenjem kaznenog djela.

Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Stranica