Okučanski policajci kod dvojice 19-godišnjaka pronašli o oduzeli drogu amfetamin, marihuanu i GHB

Slika /PU_BP/Droga2018/1.png

Pretragom automobila i obiteljskih kuća pronađeno je 30,57 grama droge amfetamin u dva paketića, ampula s drogom GHB težine 3 grama, 29 grama droge marihuana i digitalna vaga s tragovima droge

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Okučani, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela nad dvojicom 19-godišnjaka.

Naime, policijski službenici su dana 28. travnja, oko 23 sata, u Bodegraju, kontrolirali osobni automobil kojim je upravljao 19-godišnjak, dok se kao suvozač u automobilu nalazio drugi 19-godišnjak. Prilikom nadzora vozača, suvozača i automobila, policijski službenici su izrazili sumnju da isti posjeduju drogu.
U nastavku rada i kriminalističkog istraživanja, sumnje policijskih službenika su potvrđene.

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom  Brodu, pretražen je automobil kojim je upravljao 19-godišnjak, te obiteljske kuće i prostorije koje koriste osumnjičeni, a kojom prilikom je pronađeno 30,57 grama droge amfetamin u dva paketića, ampula s drogom GHB težine 3 grama, 29 grama droge marihuana i digitalna vaga s tragovima droge.
Također je utvrđeno da su osumnjičeni drogu nabavili na području Zagreba, u namjeri daljnje prodaje na području Okučana i Nove Gradiške.

Policijski službenici protiv dvojice 19-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Stranica