Oštetio trgovačko društvo za 142000 eura

Slika /PU_BP/Uhićenja2018/handcuffs-2102488_1280[1].jpg

Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom te potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Utvrđeno je da je osumnjičeni kao odgovorna osoba ovlaštena za zastupanje trgovačkog društva sa područja Brodsko-posavske županije, tijekom 2021., 2022. i 2023. godine, u nekoliko navrata za nepostojeće usluge, mimo društvenog ugovora neosnovano i protupravno uplatio iznos od 142000 eura u korist drugog trgovačkog društva. Osumnjičeni je kao odgovorna osoba oštetio jedno trgovačko društvo, pribavivši protupravnu imovinsku korist u spomenutom iznosu drugom trgovačkom društvu.

Policijski službenici protiv 44-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica