Održana konferencija za novinare

Slika PU_BP/Fotografija-0002-pol.sl.jpg

Danas je u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske održana konferencija za medije, na kojoj je glasnogovornica policijske uprave Kata Nujić izvijestila o stanju sigurnosti na području policijske uprave, koje je ocijenjeno povoljnim obzirom da na to ukazuju statistički pokazatelji. Informaciju

Foto: PU brodsko-posavska

Danas je u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske održana konferencija za medije, na kojoj je glasnogovornica policijske uprave Kata Nujić izvijestila o stanju sigurnosti na području policijske uprave, koje je ocijenjeno povoljnim obzirom da na to ukazuju statistički pokazatelji. Informaciju o sigurnosnim pokazateljima za devet mjeseci ove godine, možete pogledati ovdje.

Predstavnici medija su također na konferenciji upoznati i sa stanjem sigurnodsti tijekom vikenda, kojom prilikom je glasnogovornica istaknula određene događaje, kao što su: pronalazak ubojitih sredstava, prekršaji, tjedne te pojačane preventivno represivne aktivnosti u prometu, riješena kaznena djela teške krađe, krađe i prijevare.

Zamjenik načelnika Policijske uprave brodsko-posavske Ivica Ostrun podsjetio je novinare o stanju sigurnosti na području policijske uprave u području prometa, te naglasio daljnje aktivnosti policijskih službenika koji će poduzimati pojačane preventivno represivne mjere u području prometa, istaknuvši korisne savjete, ali i apele i upozorenja svim sudionicima u prometu.  



Stranica