Održana konferencija za medije

Slika PU_BP/PU brod-pos PANO.jpg

Danas je u Policijskoj upravi brodsko-posavske održana konferencija za novinare, na kojoj je glasnogovornica Kata Nujić govorila o povoljnom stanju sigurnosti i istaknula pokazatelje za prva tri mjeseca ove godine uz usporedbu sa pokazateljima stanja sigurnosti za isto razdoblje

Foto: PU brodsko-posavska

Danas je u Policijskoj upravi brodsko-posavske održana konferencija za novinare, na kojoj je glasnogovornica Kata Nujić govorila o povoljnom stanju sigurnosti i istaknula pokazatelje za prva tri mjeseca ove godine uz usporedbu sa pokazateljima stanja sigurnosti za isto razdoblje prošle godine. U pojedinim segmentima istaknula je pozitivne, odnosno negativne trendove kretanja kriminaliteta, kao i ostalih događaja na području policijske uprave, te planirane aktivnosti policijskih službenika za naredno razdoblje.

Na konferenciji je bilo riječi o Akciji "Manje oružja - manje tragedija" te količinama oružja, streljiva i minsko eksplozivnih sredstava, koje su građani u prva tri mjeseca dragovoljno predali policiji, uz usporedbu sa količinama oružja koje su građani predali prošle godine, te o pronalascima ubojitih sredstava vojnog porijekla za vikend uz korisne savjete građanima.

Novinari su također upoznati o stanju sigurnosti za vikend, kojom prilikom je glasnogovornica izdvojila najznačajnije događaje. Istaknula je dovršeno kriminalističko istraživanje u Policijskoj postaji Okučani i riješeno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, dvije prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama, te prekršaju u prometu.



Stranica