Obavijest kandidatima za popunu radnih mjesta policijskih službenika

Slika PU_BP/zgrada-PP-Sl.Brod-001.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, izvješćuje da će se razgovori (intervju) s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete, a podnijeli su zamolbe za popunu

Foto: PU brodsko-posavska

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, izvješćuje da će se razgovori (intervju) s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete, a podnijeli su zamolbe za popunu slobodnih radnih mjesta za koja nije potrebno provesti testiranje, održavat će se 02., 03., i 04. prosinca 2013. godine u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, Ivana Mažuranića broj 9, Slavonski Brod (u konferencijskoj sali).

O datumu i terminu razgovora (intervjua), kandidati će biti obaviješteni osobno telefonskim putem.

Kandidati su obavezni po dolasku na razgovor kod sebe imati identifikacijski dokument.

Povjerenstvo će u razgovoru (indervju) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci, te rezultate ostvarene u dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervju) ako je dobio najmanje 5 bodova. Kandidati/kinje koji ne pristupe testiranju i razgovoru (intervju) ne smatraju se kandidatima za pupunu radnih mjesta policijskih službenika.



Stranica