Obavijest građanima i vozačima teretnih vozila

Slika PU_BP/IMG_0578-G.P.Stara Gradiška.jpg

Prema saznanjima dobivenim od granične policije Bosne i Hercegovine (Brod, Bosanska Gradiška i Orašje), danas 15. siječnja 2015. godine zbog najavljenih prosvjeda autoprijevoznika u Bosni i Hercegovini na graničnim prijelazima  

Foto: Ilustracija

Prema saznanjima dobivenim od granične policije Bosne i Hercegovine (Brod, Bosanska Gradiška i Orašje), danas 15. siječnja 2015. godine zbog najavljenih prosvjeda autoprijevoznika u Bosni i Hercegovini na graničnim prijelazima Brod, Bosanska Gradiška i Bosanski Šamac na izlazu iz Bosne i Hercegovine se zbog toga planira zatvoriti promet teretnim vozilima (kamionima). Ukoliko se prosvjed doista organizira svakako će utjecati i na blokiranje teretnog prometa na izlazu iz Republike Hrvatske na graničnim prijelazima Slavonski Brod, Stara Gradiška i Slavonski Šamac. 
Granična policija Policijske uprave brodsko-posavske će pratiti stanje uz istovremenu koordinaciju sa službenicima granične policije Bosne i Hercegovine, te ovisno o stanju prometa na graničnim prijelazima i prilaznim cestama pravovremeno izvješćivati HAK i medije uz obavijest javnosti o alternativnim pravcima kako ne bi dolazilo do stvaranja velikih kolona teretnih vozila na državnim cestama koje vode prema graničnim prijelazima.
 



Stranica