Novinarima prezentirano stanje sigurnosti

Slika PU_BP/Auto-sl-PU-Gupčeva1.jpg

Danas je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj održana konferencija za novinare. Prezentirano je stanje sigurnosti za vikend, u okviru kojeg je bilo riječi o preventivno represivnoj aktivnosti koja je provedena na području prometa, dana 19./20., od 22 do 5 sati. Akcija je bila usmjerena na sankcioniranje

Foto: PU brodsko-posavske

Danas je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj održana konferencija za novinare. Prezentirano je stanje sigurnosti za vikend u okviru kojeg je bilo riječi o preventivno represivnoj aktivnosti koja je provedena na području prometa, dana 19./20., od 22 do 5 sati. Akcija je bila usmjerena na sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola.

Bilo je riječi i o preventivno respresivnim aktivnostima koje su provedene u prometu od 14. do 20. rujna, na području iz nadležnosti rada policijske uprave s ciljem smanjenja broja prometnih nesreća i stradavanja osoba u prometu.

Pritom je prezentirano stanje sigurnosti na području policijske uprave za osam mjeseci uz usporedbu sa stanjem sigurnosti za osam mjeseci prošle godine. Informaciju o stanju sigurnosti za osam mjeseci pogledajte ovdje.

Također su novinari upoznati sa obavješću u vezi pravovremenog preuzimanja izrađenih osobnih iskaznica.



Stranica