Neovlašteno posjedovali drogu

Slika /PU_BP/Droga2019/IMG-20210107-WA0006.jpg

U jednom slučaju policijski službenici su oduzeli 2,58 grama marihuane, a u druga dva slučaja u zajedničkoj suradnji policije i carine oduzeto je 8,47 grama droge marihuane i 53 komada tableda koje se nalaze na popisu droga

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Slavonski Brod, jučer (23. ožujka), u 21.15 sati, prilikom redovitih nadzora, zaustavili su osobni automobil u Ulici Šetalište braće Radića, u Slavonskom Brodu, kojom prilikom su od 22-godišnjaka oduzeli 2,58 grama droge marihuane, koju je isti neovlašteno posjedovao.

Također jučer, u dva navrata, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, prilikom nadzora na ulazu u Republiku Hrvatsku, u zajedničkoj suradnji policije i carine od 38-godišnjaka je oduzeto 8.47 grama droge marihuane, dok je od 34-godišnjaka oduzeto 53 komada tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga za koje vlasnik nije posjedovao liječničku dokumentaciju.

Policijski službenici protiv 22-godišnjaka, 38-godišnjaka i 34-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Pogledajte informaciju: Stranac pokušao krijumčariti tablete

Stranica