24 satni nadzor brzine - ROADPOL-ov speed marathon

Slika /PU_BP/Promet/Roadpol 2022/Speed Marathon 2022.jpg

Policijski službenici će provesti 24-satni nadzor brzine kretanja na 61 lokaciji

U sklopu pojačanih aktivnosti ROADPOL-a u nadzoru brzine kretanja vozila, koji se provodi tijekom čitavog tjedna, Policijska uprava brodsko-posavska će sutra, 24. ožujka od 00,00 do 24,00 sata, provesti 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.
Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, Policijske postaje Nova Gradiška, Policijske postaje Okučani i Postaje granične policije Vrpolje, uporabom 13 različitih uređaja za nadzor brzine, obuhvatit će čak 61 lokaciju tijekom 24 sata, od kojih je 19 lokacija koje su predložili građani, a na koje su ukazali kao mjesta na kojima se vozilima učestalo kreće brzinama većim od dopuštenih.
Rečenu 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila osim Policijske uprave brodsko-posavske, provodit će i ostale policijske uprave na području Republike Hrvatske.
Naglašavamo da je brzina glavni uzrok događanja prometnih nesreća te sve vozače podsjećamo da poštuju ograničenja brzine kretnja i prilagode brzinu kretanja vozila vremenskim uvjetima, prometnim znakovima, gustoći prometa i stanju kolnika.

Foto:Roadpol
 

Stranica