Narušavanje javnog reda i mira

Slika PU_BP/IMG_1112-tučnjava.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer u poslijepodnevnim satima, na području Slavonskog Broda, intervenirali su u dva slučaja zbog narušavanja javnog reda i mira. U prvom slučaju, oko 19 sati, utvrđeno je, da je 32-godišnjak zbog narušenih međuljudskih odnosa, vikao na dvije žene

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer u poslijepodnevnim satima, na području Slavonskog Broda, intervenirali su u dva slučaja zbog narušavanja javnog reda i mira.

U prvom slučaju, oko 19 sati, utvrđeno je, da je 32-godišnjak zbog narušenih međuljudskih odnosa, vikao na dvije žene u dobi od 24 i 39, oštetivši pritom prozor obiteljske kuće. Policija je oštećenu vlasnicu kuće upoznala sa mogućnošću pokretanja privatne tužbe, a protiv 32-godišnjaka podnosi prekršajnu prijavu prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu. 

U drugom slučaju, oko 20 sati, 59-godišnjak i 33-godišnjak su zbog nesuglasica od ranije, verbalno a potom i fizički nasrnuli na 41-godišnjaka. Pritom nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Policijski službenici protiv 59-godišnjaka i 33-godišnjaka podnose prekršajne prijave prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također će zaprimljena prijava za kazneno djelo prijetnje biti proslijeđena općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica