Narušavanje javnog reda i mira

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_0756-lisice.jpg

Policijski službenici protiv obojice počinitelja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dovršenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju da je 39-godišnjak, dana 31. prosinca, oko 11.50 sati, narušavao javni red i mir u ugostiteljskom objektu (Staro Petrovo Selo).
Naime, navedeni je bez posebnog povoda vikao i galamio na zaposlenike te je na 21-godišnjaka fizički nasrnuo. U događaju nije bilo težeg ozljeđivanja osoba.
Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a oštećenom 21-godišnjaku su uručeni potrebiti podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje su utvrdili da je 18-godišnjak, dana 31. prosinca, oko 0,05 sati, u ugostiteljskom objektu u centru Slavonskog Broda narušavao javni red i mir s 2,17 promila alkohola u organizmu, ozlijedivši se staklenom bocom.
Istome je pružena liječnička pomoć te je zbog rastrojenog stanja u kojem se nalazio prevezen i zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su 18-godišnjaka prekršajno sankcionirali zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Stranica