Narušavali javni red i mir, zadržani u policiji

Slika /PU_BP/Uhićenja2018/handcuffs-2102488_1280[1].jpg

Obojica su uhićena i privedena u policijsku postaju te su iste liječnici pregledali i  konstatirali da su sposobni za zadržavanje u policiji. U organizmu 37-godišnjaka očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 2,70 promila​  

Foto: ilustracija

Dana 18. travnja, oko 0,15 sati, u središtu Slavonskog Broda, javni red i mir su narušavala dvojica alkoholiziranih muškaraca u dobi od 37 i 35. Navedeni su puštali glasnu glazbu, galamili i vikali te lupali po vratima stana jedne obitelji.

Nadalje, 35-godišnjak je narušavao javni red i mir vrijeđajući policijske službenike prilikom postupanja. Obojica su uhićena i privedena u policijsku postaju te su iste liječnici pregledali i  konstatirali da su sposobni za zadržavanje u policiji. U organizmu 37-godišnjaka očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 2,70 promila, dok je 35-godišnjak odbio alkotestiranje.

Policijski službenici protiv 37-godišnjaka i 35-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog red i mira, dok su 35-godišnjaku uručili obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.
 

Stranica