Najava: Sajam sigurnosti i prevencije

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Dana 23. rujna, od 10 do 14.30 minuta, u Osnovnoj školi „Ivan Mažuranić“ u Sibinju, 108.brigade ZNG 4, održat će se „Sajam sigurnosti i prevencije“, kojemu će prisustvovati delegacije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Njemačke i Republike Srbije. Ove aktivnosti usmjerene na prevenciju svih oblika neprihvatljivog ponašanja

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 23. rujna, od 10 do 14.30 minuta, u Osnovnoj školi „Ivan Mažuranić“ u Sibinju, 108.brigade ZNG 4, održat će se „Sajam sigurnosti i prevencije“, kojemu će prisustvovati delegacije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Njemačke i Republike Srbije.

Ove aktivnosti usmjerene na prevenciju svih oblika neprihvatljivog ponašanja među mladima, organizira Policijska uprava brodsko-posavska uz potporu Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova, a domaćin je Osnovna škola „Ivan Mažuranić“ iz Sibinja.

Partneri u provedbi su Policijska uprava osječko-baranjska, Brodsko-posavska županija, odgojno obrazovne ustanove, institucije, organizacije i udruge s područja Brodsko-posavske i Osječko baranjske županije te javne osobe koje promiču kulturu društveno odgovornog ponašanja.



Stranica