Načelnik Zovak na Županijskoj skupštini izvijestio o radu policije

Slika PU_BP/Načelnik Zovak-Žup.skupština.jpg

Načelnik Policijske uprave Brodsko-posavske Ante Zovak, danas je na Sjednici Županijske skupštine, podnio izviješće o radu policije za 2014. godinu. Osim povoljnih statističkih pokazatelja, načelnik je prezentirao i druge poslove policije o kojima javnost manje zna, a utječu na stanje sigurnosti te subjektivni osjećaj građana. 

Foto: Ebrod.portal

Načelnik Policijske uprave Brodsko-posavske Ante Zovak, danas je na Sjednici  Županijske skupštine, podnio izviješće o radu policije za 2014. godinu. Osim povoljnih statističkih pokazatelja, načelnik je prezentirao i druge poslove policije o kojima javnost manje zna, a utječu na stanje sigurnosti te subjektivni osjećaj građana.

Načelnik Zovak je također, izvijestio o aktivnostima na prevenciji kriminaliteta i ostvarenoj suradnji sa jedinicama lokalne i regionalne samouprave, odgojno obrazovnim, zdravstvenim i drugim ustanovama, inspekcijama, pravosudnim tijelima, javnim ustanovama i dr. Pritom je istaknuo značaj dobre suradnje sa građanima, dobre komunikacije i jačanja povjerenja građana u policiju.

Izvješće o stanju sigurnosti, postignutim rezultatima i aktivnostima o radu policije, jednoglasno su prihvatili i podržali svi klubovi zastupnika i vijećnici Županijske skupštine, iskazavši zadovoljstvo prezentiranjem cjelokupnog rada policije.

Upravo ovakva podrška lokalne zajednice policiji daje snage i motiva za još veći angažman u cilju poboljšanja stanja sigurnosti.



Stranica