Na graničnom prijelazu narušavao javni red i mir

Slika PU_BP/Policija rotac.jpg

Jučer, 13. rujna 2017. godine u 18,40 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod prilikom ulaska u republiku Hrvatsku došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 45-godišnjeg vozača osobnog automobila zbog nesuglasica u prometu oko prestrojavanja vozila ispred graničnog prijelaza, koji je vikao i galamio, a potom i šakom udario 36-godišnjaka koji se nalazio u koloni vozila na graničnom prijelazu.  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 13.  rujna  2017. godine u 18,40 sati  na graničnom prijelazu Slavonski Brod prilikom ulaska u republiku Hrvatsku došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 45-godišnjeg vozača osobnog automobila zbog  nesuglasica u prometu oko prestrojavanja vozila ispred graničnog prijelaza, koji je vikao i galamio, a potom i šakom udario 36-godišnjaka koji se nalazio u koloni vozila na graničnom prijelazu.

 Iz razloga što  45-godišnji vozač bio pod vidnim utjecajem alkohola od 1,68 g/kg i kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja te da će nastaviti upravljati vozilom pod utjecajem alkohola, isti je smještan u posebnu prostoriju do prestanka opojnog sredstva.

 Policijski službenici protiv nasilnog vozača podnose prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira te zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.



Stranica