Na graničnim prijelazima kod dvije osobe pronađeno 178,52 grama droge marihuane

Slika /PU_BP/Droga2018/2.png

Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su jučer (6. lipnja) na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Slavonski Brod kod dvije osobe pronašli i oduzeli 178,52 grama droge marihuane.

Prilikom granične kontrole u zajedničkoj suradnji policije i carine u 10:45 sati, na graničnom prijelazu Stara gradiška, na izlazu iz Republike Hrvatske, u osobnom automobilu kojim je upravljao 40-godišnjak (državljanin Republike Hrvatske) u unutrašnjosti prtljage navedenoga pronađeno je 69,57 grama droge marihuane. Policijski službenici su 40-godišnjaku uručili izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.  

Istoga dana, u 21:50 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontroliran je autobus (hrvatskih registracijskih oznaka), vozač putnici i prtljaga. Pregledom prtljaga, kod jednog od putnika u dobi od 38 godina (državljanin Bosne i Hercegovine), pronađeno je i oduzeto 108,95 grama droge marihuane.
Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.  
 

Stranica