Na auto cesti teško ozlijeđen suvozač

Slika PU_BP/PN - Sibinj autocesta, TTO maked drž - 17-05-2017.JPG

Foto:  PU brodsko-posavska

Jučer, 16. svibnja 2017. godine oko 06,50 sati, na autocesti Bregana-Lipovac (A3), kod mjesta Sibinj, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake tjelesne ozljede.

 Policijski službenici su provedenim očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo    na način da 54-godišnji makedonski državljanin upravljajući osobnim automobilom, nije držao potreban razmak prilikom kretanja iza teretnog vozila kojim je upravljao 50-godišnji bugarski državljanin, uslijed čega je prednjim dijelom osobnog automobila udario u stražnji dio poluprikolice za tegljač kojim je upravljao bugarski državljanin.

 U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede, zadobio je suvozač osobnog automobila, 45-godišnji makedonski državljanin, koji je zadržan na liječenju u  bolnici  u Slavonskom Brodu, dok je lake tjelesne ozljede zadobio vozač osobnog automobila, koji je nakon ukazane liječničke pomoći, pušten na kućnu njegu.

 Policijski službenici protiv vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu  nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo  izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica