Motociklista počinio niz prekršaja – teško je ozlijeđen

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici protiv 25-godišđnjaka podnose prekršajne prijave zbog više počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

Na kolniku lokalne ceste 42009 u Vladisovu, jučer (1. svibnja), u 13.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 25-godišnji motociklista teško ozlijeđen.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 25-godišnjak upravljajući motociklom pod utjecajem alkohola (s 1,47 promila alkohola u organizmu) i pod zabranom, na travnatoj kosini prilikom uključivanja na kolnik izgubio stabilnost te zajedno s motociklom pao na kolnik. Također je utvrđeno da motocikl nije registriran i tehnički pregledan, te nema ugovor o osiguranju, a motociklista prilikom upravljanja istim nije koristio zaštitnu sigurnosnu kacigu.

U ovoj prometnoj nesreći motociklista je ozlijeđen. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Novoj Gradiški gdje su ozljede okvalificirane kao teške.

Policijski službenici protiv 25-godišđnjaka podnose prekršajne prijave zbog više počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica