Moto susreti u Slavonskom Brodu

Slika PU_BP/Moto-susreti2016Gl.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

U vremenu od 13. do 15. svibnja, u Slavonskom Brodu, na Sportskom rekreacionom centru „Poloj“, održani su 13. Mega bikers susreti, na kojima je prisustvovalo desetak tisuća posjetitelja. Planirane trke ubrzanja su održane unatoč lošim vremenskim prilikama, kao i tradicionalni defile ulicama Slavonskog Broda.

Dana 14. svibnja, oko 21.30 u Slavonskom Brodu, u Ulici Petra Krešimira IV, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla lakše ozlijeđen. Do prometne nesreće je došlo jer je 32-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom oduzela prednost prolaska motociklu, kojim je upravljao 31-godišnjak. Pritom je došlo do udara motocikla u vozilo i pada motocikliste na kolnik. Vozaču motocikla je ukazana liječnička pomoć, a ozljede su okvalificirane kao lakše. Policija protiv 32-godišnjakinje dostavlja prekršajnu prijavu.

Tijekom održavanja Moto susreta, evidentirana su dva prekršaja protiv javnog reda i mira, u Splavarskoj ulici, u Slavonskom Brodu, te su policijski službenici protiv dvije osobe u dobi od 30 i 34, podnijeli odgovarajuće prekršajne prijave. Kod jednog vozača motocikla u nedjelju oko 1,30 sati u Splavarskoj ulici izmjerena je koncentracija alkohola 1,94 promila. Motociklist je u dobi od 34 godine iz Slavonskog Broda.



Stranica