Lažno prijavljivanje kaznenog djela

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija1.jpg

Policija sumnjiči 21-godišnjakinju da je počinila tri kaznena djela: krađu, računalnu prijevaru i lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer (4. ožujka) su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom na okolnosti počinjenja kaznenih djela.

Naime, policija sumnjiči 21-godišnjakinju, da je u drugoj polovici prosinca 2020. godine, u Slavonskom Brodu, otuđila bankovnu karticu (vlasništvo druge 21-godišnjakinje), te je na bankomatu podigla iznos od nekoliko tisuća kuna.
Nadalje je utvrđeno, da je osumnjičena, kako bi skrenula pozornost sa sebe, lažno prijavila da je (26. prosinca 2020. godine), otuđena i njena bankovna kartica, te da je sa iste podignuto nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici protiv 21-godišnjakinje podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe, računalne prijevare i kaznenog djela lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Stranica