Kršenja sigurnosnih mjera samoizolacije

Slika /PU_BP/COVID-19/covid 3.jpg

Policijski službenici su svim prekršiteljima uručili prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer (18. ožujka), utvrdili su da je 7 osoba prekršilo prethodno izrečene posebne sigurnosne mjere samoizolacije.

U 8.45 sati, nadzirući promet, u Slavonskom Brodu, u Svačičevoj ulici, policijski službenici su utvrdili da 40-godišnjak krši izrečenu mjeru samoizolacije, te tijekom vožnje nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom. Policijski službenici su mu uručili prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.

U vremenu od 6.30 do 16.50 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška, tri osobe (državljanin Republike Hrvatske i dva državljanina Bosne i Hercegovine) u dobi od 23, 26 i 36, prekršili su mjere samoizolacije.
Također je prilikom kontrole na graničnom prijelazu Slavonski brod, od 15.25 do 20.15 sati, utvrđeno da su, 67-godišnja državljanka Republike Hrvatske i 32-godišnji državljanin Crne Gore, prekršili prethodno izrečene mjere samoizolacije, kao i 21-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, kojega su policijski službenici, oko 22 sata, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, uhvatili u kršenju mjere samoizolacije.

Policijski službenici su svim prekršiteljima uručili prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Pogledajte informaciju: Prekršili mjere samoizolacije

Stranica