Kod suvozača pronađena marihuana i digitalna vaga

Slika /PU_BP/Droga2021/Droga-PU B-P.jpg

Protiv 21-godišnjeg osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

FOTO: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
Naime, u ponedjeljak, 14. veljače na postajnom području zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 19-godišnjak, a kao suvozač se nalazio osumnjičeni 21-godišnjak. Pregledom vozila i osoba, policijski službenici su kod 21-godišnjaka pronašli ukupno 79,3 grama droge marihuane te digitalnu vagu za precizno mjerenje.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 21-godišnjeg osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
Nadalje, na području mjesta Vrpolje, Novo Topolje i Oprisavci, policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje su od nekoliko osoba (20, 21 i 34 godine) oduzeli ukupno 0,25 g kokaina i 6,76 g marihuane.
Protiv počinitelja policija podnosi Optužne prijedloge zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Stranica