Kod Starih Perkovaca, mladić osobnim automobilom pregazio jednu osobu

Slika PU_BP/policija05.jpg

Foto: Ilustracija

Danas, 27. srpnja oko 1 sat poslije ponoći na kolniku lokalne ceste oko jedan kilometar sjeverno od naselja Stari Perkovci dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Kolnikom lokalne ceste od Starih Perkovaca prema naselju Novi Perkovci kretao se osobni automobil, đakovačkih (DJ) registracija, kojim je upravljao 21-godišnjak s područja Đakova. Na oko jedan kilometar po izlasku iz naselja mladić je vozilom naletio na 29-godišnjaka iz Novih Perkovaca, koji je u tom trenutku iz zasada nepoznatih razloga ležao na djelu kolnika lokalne ceste uslijed čega je došlo do prelaska vozila preko tijela 29-godišnjaka.

Pregledom na mjestu nesreće tijela pregaženog, dežurna liječnica Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije utvrdila je da je 29-godišnjak preminuo.

Na mjestu nesreće obavljen je očevid, koji je vodila Županijska državna odvjetnica uz asistenciju policijskih službenika. Kod 21-godišnjeg vozača provjerom na alkotest nije utvrđena prisutnost alkohola, a od njega su izuzeti uzorci krvi radi analize na alkohol.

Nad tijelom preminulog na Odjelu patologije, Opće bolnice u Slavonskom Brodu biti će obavljena obdukcija kako bi se utvrdile okolnosti nastupanja smrtnih posljedica i druge okolnosti temeljem koji će se donijeti točna kvalifikacija događaja. 



Stranica