Kod četiri osobe pronađeno i oduzeto 47,36 grama droge marihuane

Slika /PU_BP/Droga2018/1.png

Policijski službenici protiv navedenih počinitelja prekršaja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dana 1. i 2. srpnja, od četiri osobe su oduzeli 47,36 grama droge marihuane.

Dana 1. srpnja, u 17 sati, prilikom nadzora u Bukovlju, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 21-godišnjak, od kojega su oduzeli 3,59 grama droge marihuane.

Dana 2. srpnja, u 0,50 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, prilikom ulaza u Republiku Hrvatsku, od 21-godišnjeg putnika u autobusu (nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine) pronađeno je i oduzeto 0,95 grama droge marihuane (tzv. „joint“), te su policijski službenici, također 2. srpnja, oko 1 sati, u Novoj Gradiški, u Ulici kralja Dmitra Zvonimira, od 44-godišnkaka oduzeli 42,1 gram droge marihuane.

Dana 3. srpnja, u 3,40 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, od 25-godišnjaka je oduzeto 0,90 grama droge marihuane.

Policijski službenici protiv navedenih počinitelja prekršaja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Stranica