Kažnjen učestali počinitelj prometnih prekršaja

Slika /PU_BP/Uhićenja2018/handcuffs-2102488_1280[1].jpg

U provedenom prekršajnom postupku presudom je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom od 1500 eura. Također mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 30. lipnja, 5.05 sati, u Novoj Gradiški, u Kolodvorskoj ulici, prilikom nadzora prometa, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 22-godišnjak, a koji se kretao u zabranjenom smjeru, odnosno suprotnom kolničkom trakom.

Alkotestom je u organizmu 22-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,16 promila te je uhićen i priveden u policijsku postaju. Radi se o recidivisti, učestalom ponavljaču prometnih prekršaja.

U prijepodnevnim satima, 22-godišnjak je uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden u Općinski sud u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški (prekršajni odjel).

U provedenom prekršajnom postupku presudom je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom od 1500 eura. Također mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Pogledajte prethodno objavljenu vijest: Uhićen recidivist od kojeg je privremeno oduzeto vozilo

Stranica