Kazneno prijavljeni za razbojništvo i prijevaru

Slika PU_BP/IMG_1867.jpg-uhićenxx.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršenim kriminalističkim istraživanjem riješili su kazneno djelo prijevare i razbojništva iz prošle godine za koje sumnjiče muškarca i ženu sa područja istočne Hrvatske. Naime, policija sumnjiči 31-godišnjaka, da je dana 13. studenoga prošle godine, iza 16 sati, na području

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršenim kriminalističkim istraživanjem riješili su kazneno djelo prijevare i razbojništva iz prošle godine za koje sumnjiče muškarca i ženu sa područja istočne Hrvatske.

Policija sumnjiči 31-godišnjaka, da je dana 13. studenoga prošle godine, iza 16 sati, na području općine Podcrkavlje, uz pomoć 59-godišnjakinje počinio kazneno djelo razbojništva, otuđivši nekoliko stotina kuna od 68-godišnjakinje. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Dvoje osumnjičenika, policija je kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu. 

Policijski službenici također sumnjiče 31-godišnjaka, da je počinio kazneno djelo prijevare. Kriminalističkim istraživanjem je potvrđeno, da je dana 2. listopada prošle godine, oko 12,30 sati, došao u dvorište obiteljske kuće u Šumeću, predstavivši se 73-godišnjoj vlasnici kao djelatnik HEP-a, rekavši da ima pretplatu od više desetaka tisuća kuna koju može dobiti natrag, a što rješava komisija koja će stići na njenu adresu za par sati. Također je rekao da mu za proviziju treba dati nekoliko tisuća kuna, što je žena i učinila, no za nekoliko sati shvatila je da je prevarena. Policija protiv 31-godišnjaka podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Vezana vijest: Policiji prijavljena prijevara.



Stranica