Kazneno i prekršajno prijavljeni

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija2.jpg

Policijski službenici su protiv tri osobe podnijeli kaznene prijave za tri počinjena kaznena djela mjerodavnima, a protiv jedne osobe i optužni prijedlog

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad tri osobe u dobi od 22, 47 i 60 na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 22-godišnjak, dana 28. veljače, u Slavonskom Brodu, Šetalište braće Radića, remetio javni red i mir vikom i galamom, te nogom oštetio osobni automobil (82-godišnjaka).
Policija sumnjiči 47-godišnjaka, da je, dana 11. prosinca 2019. godine, u centru Slavonskog Broda, iz ugostiteljskog objekta otuđio dobitni listić Hrvatske lutrije, te potom podignuo novac, oštetivši vlasnika za nekoliko desetaka tisuća kuna.
Također je utvrđeno da je 60-godišnjak, dana 27. veljače, u 13.30 sati, na parkiralištu u Naselju A. Hebrang, probušio dva pneumatika na osobnom automobilu (vlasništvo 53-godišnjaka).

Policijski službenici protiv trojice počinitelja prekršaja i kaznenih djela podnose odgovarajuće prekršajne, odnosno kaznene prijave mjerodavnim tijelima u Slavonskom Brodu.

Priopćenja