Kaznene prijave zbog nedozvoljene trgovine

Slika PU_BP/Duhan-vrećice.JPG

U petak, oko 6.05 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su u osobnom automobilu kojim je upravljao 49-godišnjak uočili vrećicu u kojoj se nalazio kilogram duhana namijenjen nedozvoljenoj prodaji. U pretrazi doma  

Foto: PU brodsko-posavska

U petak, oko 6.05 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su u osobnom automobilu kojim je upravljao 49-godišnjak uočili vrećicu u kojoj se nalazio kilogram duhana namijenjen nedozvoljenoj prodaji. U pretrazi doma i prostorija osumnjičenog, pronađeno je još dva kilograma sitno rezanog duhana i 186 komada streljiva za automatsku pušku, te je policija protiv 49-godišnjaka podnijela kaznene prijave zbog sumnje u kazneno djelo nedozvoljena trgovina i kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

U subotu, oko 9,30 sati, u Slavonskom Brodu, policijski službenici su kod 37-godišnjaka pronašli 1800 grama duhana namijenjenog nedozvoljenoj prodaji, dok su pretragom doma i prostorija koje koristi 35-godišnjakinja, pronašli 6900 grama duhana također namijenjenog nedozvoljenoj prodaji. Policija protiv 35-godišnjakinje i 37-godišnjaka podnosi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo nedozvoljene trgovine.

Pogledajte informaciju: Nedozvoljena trgovina.



Stranica